Sano Vita a luat nastere in 1995, dintr-o dorinta de educare a publicului si de schimbare a stilului de viata romanesc post-revolutionar.

Aducand in premiera in piata culinara produse precum fulgii de ovaz sau cerealele musli pentru un public destul de reticent la momentul respectiv, Sano Vita si-a continuat misiunea de a schimba in bine obiceiurile alimentare si de a-i educa pe cumparatori in vederea adoptarii unui stil de viata sanatos.

Astazi, produsele noastre sunt prezente în majoritatea magazinelor alimentare din tara, de la hypermarketuri pâna la magazine de tip Plafar. Avem o retea proprie de distributie, cu puncte de lucru/depozite în diverse zone ale tarii (Oltenia, Dobrogea, Moldova, Maramures) si în Bucuresti.

Alege sa fii sanatos!

Filozofia Sano Vita recomanda folosirea unor produse alimentare naturale, de calitate si bogate in nutrienti pentru pregatirea meselor de zi cu zi.
Acestea nu contin conservanti alimentari, coloranti artificiali, emulgatori sau potentiatori de gust si pot fi folosite pentru pregatirea unor preparate simple sau complexe, in functie de timpul pe care tu iti permiti sa il aloci gatitului.

Doar produse sanatoase

Gama de produse Sano Vita acopera intregul spectru vegetarian si include fulgi de cereale, fructe uscate, seminte, fainuri, soia si produse derivate, lapte vegetal si miere, toate produse dupa retete proprii si folosind un capital exclusiv romanesc.
Acestea pot fi gasite in hypermarketuri si supermarketuri, dar si in magazinele naturiste si sunt, asadar, la indemana ta in orice moment, venind in sprijinul deciziei intelepte de a adopta un stil de viata mai sanatos si mai natural.

VegUp este continuarea naturala a unei povesti incepute acum mai bine de 20 de ani.
O poveste de curaj, perseverenta si dorinta de a-i ajuta pe oameni.
O poveste care a schimbat în bine piata romaneasca si care ti-a oferit tie o optiune pentru un stil de viata sanatos.

FII SI TU PARTE DIN POVESTE