Despre VegUp

DESCOPERA POVESTEA NOASTRA

VegUp a aparut ca raspuns pentru nevoia ta de a adopta o alimentatie sanatoasa si un stil de viata superior din punct de vedere calitativ.

Te intampinam cu un concept inedit, pe care il sustinem cu ajutorul unui specialist in nutritie care iti sta la dispozitie atat cu sfaturi privind principiile alimentatiei sanatoase, cat si cu indicatii referitoare la ingredientele pe care le contin produsele VegUp si care ar putea fi daunatoare in cazul in care suferi din cauza alergiilor sau a intolerantelor alimentare. Astfel, vei putea beneficia in mod gratuit de consiliere nutritionala si dieta personalizata, precum si posibilitatea de a participa la seminariile si la conferintele tematice desfasurate in incinta restaurantului sau la sediile clinicilor, a institutiilor de invatamant si a companiilor cu care VegUp incheie parteneriate pentru programul Corporate Wellness.

vegup

Echipa VegUp

TE INVITAM SA NE CUNOSTI

Echipa noastra e formata din oameni care traiesc dupa aceste principii sanatoase, majoritar vegetarieni, capabili sa contribuie in continuare la educarea publicului prin promovarea acestor principii si prin participarea la targuri si expozitii de profil, precum si prin demararea unor programe destinate exclusiv acestui scop si realizate in colaborare cu medici specializati in nutritie.
De asemenea, revistele culinare tiparite sub egida VegUp, ajunse deja la cea de-a zecea editie si la un tiraj de 60.000 de exemplare contribuie activ la initierea publicului in tainele unui stil de viata sanatos si iti ofera solutii sanatoase si rapide care sa satisfaca gusturile si nevoile nutritionale ale intregii familii.

La VegUp esti intre prieteni

VegUp nu este restaurantul somptuos si opulent pe care il vizitezi pentru a frapa, ci un loc confortabil si luminos in care poti sa te bucuri de preparate gustoase si sanatoase, dotat cu o linie de autoservire, un butic cu produse Sano Vita si un mini-bar unde se prepara bauturi non-alcoolice.
Aici vei gasi produse vegane, raw-vegane si ovo-lacto-vegetariene de care te poti bucura atat in incinta localului dotat cu 8 mese, cat si acasa, datorita serviciilor de catering si take away pe care ti le punem la dispozitie.
Indiferent de preparatele pe care le vei alege, tu si familia ta va veti putea bucura de prospetimea acestora si de aromele naturale, nealterate cu potentiatori de gust, emulgatori, conservanti sau coloranti artificiali nocivi pentru sanatate.

CAND TI-E FOAME, VINO PE LA NOI